Trainingen


De personal trainer is iemand die U persoonlijk coacht, begeleidt enwaar nodig U stimuleert naar het doel dat U voor ogen heeft.

Personal training kan plaatsvinden in de sportschool* of bij u thuis.
Met de personal trainer heeft u eerst een intakegesprek waarbij de doelstellingen en trainingsmogelijkheden worden doorgenomen.Hierna wordt er een stappenplan samengesteld om U persoonlijk op een professionele en verantwoorde wijze naar uw fitdoel te begeleiden.
De begeleiding kan volledig naar uw wensen worden ingevuld, en variëren van één tot drie uur per week.Een personal trainer is een uitstekende aanvulling wanneer Ueen afwisselende, professioneel begeleide cardiotraining wilt hebben ofwanneer U een innovatief samengestelde krachttraining wilt volgen.

Niet alleen wanneer uw kennis van trainingsleer ontbreekt is een personal trainer de oplossing. Veel mensen beginnen vol enthousiasme maar vallen na een paar maanden weer terug in hun oude inactievelevenspatroon. Een personal trainer coacht U en helpt U waar uw doorzettingsvermogen of sportieve kennis het opgeeft.

En vooral : laat u op de juiste manier trainen !
U heeft thuis geen trainingsaparatuur? Er bestaat de mogelijkheid om de apparatuur via uw personal trainer te huren. In overleg kan dit bestaan uit een fiets/crosstrainer, roeiapparaat, loopband of een combinatie

* Het trainen in de sportschool kan plaatsvinden in uw eigen sportschool of in een van de hieronder genoemde sportscholen:
  • Fitness Boulevard
  • Hotel Savarin
  • Sport City
  • Spavarin
Direct een afspraak

Begin vandaag nog!

Kom met ons weer terug in vorm!

Contact