Looptraining


Je hebt je voorgenomen om te gaan sporten of je wilt nu eindelijk wel eens 5 of 10 kilometer kunnen lopen.


Op steeds meer plaatsen in Nederland zie je groepen en individuele hardlopers. Ook jij wilt wel beginnen, hardlopen lijkt je wel wat, want het is makkelijk in je drukke leven in te passen! Maar die eerste stap is zo lastig. Wat wie neemt zich niet regelmatig voor om te gaan lopen en eindigt dan toch weer op de bank of een terrasje? Looptraining met een Personal Trainer is verantwoord bewegen volgens een professioneel opgesteld trainingsschema.Tijdens je training krijg je instructie en interessante informatie. Je traint in je eigen tijd en in je eigen tempo volgens een persoonlijk schema. De tijd van excuses is voorbij! 


Looptraining met je Personal Trainer:- In 8 weken fit- Opbouw- Kies je eigen niveau- Loop in 8 weken 5 of 10 km


Voor beginners en gevorderden !
Met je Personal Trainer ga je met plezier sporten. Een goede start voor beginners maar ook gevorderde sporters vinden in een training met een personal coach ondersteuning om op een gestructureerde en uitdagende manier te trainen. Het werkt! Gewoon lekker bewegen en genieten van het resultaat. 


Een personal trainer is er voor iedereen! Aan een training met een personal coach nemen mensen deel met verschillende achtergronden. Een paar voorbeelden:
- een manager die 60 uur per week werkt en daarbij ook nog vaak op reis is;- een moeder met een druk huisgezin die een paar momenten per week vrij maakt om weer fit  te worden;- een ouder echtpaar die er voor kiest om samen weer fit te worden of te blijven- een directeur die graag 10 kilo wil afvallen- mensen die mee willen trainen voor een 5 of 10 km loop.


Dus :
Wil je een paar kilo verliezen, gewoon meer energie hebben of over 8 weken meedoen aan die leuke trimloop, meld je dan aan!

 

Direct een afspraak

Begin vandaag nog!

Kom met ons weer terug in vorm!

Contact